Missie

Kiepflower gelooft in de schoonheid van chrysanten. Eerlijk geteeld en vrij van schadelijke stoffen. Generatielange kennis gekoppeld aan onze passie voor het vak, zorgt ervoor dat wij duurzame en milieuvriendelijke bloemen kunnen produceren zonder in te leveren op kwaliteit en productie.

Lees meer over ons milieu vriendelijke proces klik hier.

About our team

Nico Kiep

Nico zijn rol is het aansturen van de interne organisatie vanaf stekje tot bloem. Klantgericht en mooi, vanuit een eerlijke teelt.

Albert Kiep

Albert is verantwoordelijk voor de commercie en algemene planning binnen het bedrijf en pakt daarnaast veel algemene zaken op. Afgestudeerd in de IT was het niet de planning om kweker te worden. Enkele jaren geleden toch de beslissing genomen om in dit mooie familiebedrijf te gaan werken.

Lexie Kiep

Kiepflowers creatieve geest, Lexie haar rol is het overzien en verbeteren van de communicatie en de visuele aantrekkingskrachten van alle aspecten binnen Kiepflower.

Geschiedenis van de kiep familie

scan0003

In 1931 kon de familie Kiep een boerderij  overnemen aansluitend aan de huidige hoofdvestiging geschikt voor de veefokkerij, aardbeien en wintergroenten.

scan0004-26-08-1965-nico

Rond 1960 werden de eerste kassen gebouwd om in het seizoen aardbeien, tomaten en andere producten te kunnen telen.

scan0006-albert-kas-opa

In 1970 werden de eerste troschrysanten gekweekt in de kassen aan de Hogeweg. Direct een enorm succes.

angelicavisgroot-502x

Familie Kiep vergrootte in 1978 de productiecapaciteit door de toenmalige kassen te vernieuwen en uit te bouwen.

angelicavisgroot-502x

In 1984 besloot Kiepflower zich volledig te gaan richten op het jaarrond kweken van chrysanten en werd een begin gemaakt met de bouw van de eerste kassen op de huidige hoofdlocatie.

_dsc2185

In 2011 besloot Kiepflower haar strategie volledig af te stemmen op de supermarktbezoeker en het leveren van winkelklare producten. Een jaar later werd een automatische hoesmachine aangeschaft om aan de snelgroeiende vraag van kant en klare producten te kunnen voldoen.

samsung-csc

2018: Van minder dan 1 hectare in 1960 is de productiecapaciteit van Kiepflower uitgegroeid naar 11 hectaren kassen, verdeeld over drie locaties.

_dsc2669

Vanaf 2019 worden al onze bloemen geprecooled wat betekend dat de bloemen, afhankelijk van het ras, binnen 1 uur terug gekoeld worden naar 6 graden wat voor een beter vaasleven zorgt.

KIEP in Touch

Geintereseerd in wat we doen? Voel je vrij om te bellen of mailen met ons vriendelijke team.

Contact information:
info@kiepflower.nl
+31 4 18 569 000